Auran og Eikills gitarskole, består av Bernhard Auran og Eirik Evja Eikill, som siden 2011 har drevet med profesjonell gitarundervisning på heltid. Begge er utdannede faglærere i musikk, og underviser nå gitarelever ved Bergens-skoler, og i Knyst Studio på Nesttun

 

 

Bernhard Meier Auran

459998_1565980323636368_3339357888662698552_o

Bernhard Auran er ene halvdelen av Auran og Eikills gitarskole. Han har lang erfaring som låtskriver, sanger og gitarist, innenfor visepop/rock-sjangeren.

Våren 2011  avsluttet Bernhard sin faglærer-bachelor i musikk, på pedagogikkstudiet ved Griegakademiet i Bergen. Før dette studerte han musikk både ved høgskolen Stord/Haugesund og Høgskolen i Volda.

Musikalsk og personlig utvikling går hånd i hånd. Å få lov til å legge til rette, og være vitne til slike prosesser hos eleven, er noe av det Bernhard setter aller høyest ved yrket sitt.

 

Erik Evja Eikill

Erik (f. 1985) er gitarist og underviser i gitar og samspill. Han har utdanning fra Griegakademiet i jazz-gitar, arrangering, musikkteori og pedagogikk. Som utøver spiller han i flere konstellasjoner innenfor et bredt spekter av sjangre. Erik har også undervist i flere sammenhenger, og hatt elever i alle aldre og på alle nivåer.

Erik er opptatt av å gi næring til elevenes musikkinteresse. Gjennom undervisningen prøver han å introdusere elevene for ny og ukjent musikk, samtidig som de får gleden av å spille musikk de allerede kjenner og liker.


Leave a Reply

Your email address will not be published.