Full rulle fra høsten av !

Etter en periode med redusert drift grunnet pappaperm på både Auran og Eikill, er vi nå klare til å sette igang igjen med gitarundervisning for fullt.

Vi har ledige plasser både i sentrum, Landås kirke og Kronstad skole. Dersom du vil sikre deg plass til høsten er det lurt å melde seg på allerede nå.

Vi gleder oss begge to til å se igjen gamle elever og bli kjent med nye. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe du lurer på !

 

Her kan du lese litt om vårt undervisningstilbud:

Gitarundevisning på semesterbasis

Denne type gitarundervisning betyr at du får individuell gitarundervisning en gang i uken, gjennom hele semesteret.

Med et slikt opplegg vil du få mulighet til å jobbe langsiktig på instrumentet ditt, med grundig oppfølging av faglært gitarlærer, som skreddersyr timene til hver enkelt elev.

Elever i alle alde og på alle nivå er velkomne, og vi tilbyr undervisning innenfor de fleste stilarter både på akustisk og elektrisk gitar.

Gitar og vokal

Det er mange elever som ønsker å bli å bli flinkere til å synge og spille gitar samtidig.
Selv om Auran og Eikills Gitarskole primært tilbyr gitarundervisning, er det også mulig å jobbe med gitar og sang på timene.

På timene tar vi blant annet tak i hvordan finne riktige tonearter på låtene du skal jobbe med, slik at stemmen din fungerer best mulig i et mest mulig naturlig stemmeleie. Vi jobber også med og puls og rytme, slik at du kan spille rytmefigurer på gitaren samtidig som du mestrer å synge en annen rytme i vokallinjen. Det vil også være fokus på dynamikken mellom gitarspillet og sangen.

Elev-og huskonserter

Som elev hos Auran og Eikills Gitarskole får du også anledning til å være med på elevkonserter som blir arrangert en gang i semesterert. Huskonsertene  er ment for de litt eldre elevene våre. Dette er selvsagt et helt frivillig tibud, men mange synest det er kjekt å få lov å prøve seg på en scene i en litt uformell arena.

 

Påmelding

Trykk deg inn på påmeldingsskjema for å melde deg på. Vi tar kontakt med deg så snart påmeldingen er registrert.

bilde-19

Comments are closed.